Ympäristö

Ainutlaatuinen Saaristomeri

Ainutlaatuinen saaristomeri on viisi vuotta kestävä viestintä- ja markkinointioperaatio, jonka tavoitteena on saaristomeren puhdas ja terve tulevaisuus. Operaatio pyrkii lisäämään saaristomeren tunnettuutta ja arvostusta niin kansalaisten kuin päättäjien keskuudessa sekä saamaan aikaan poliittisia päätöksiä saaristomeren pelastamiseksi. Operaation toteuttaa Veijonen Consulting oy yhteistyössä Centrum Balticumin ja Saaristomeren suojelurahaston kanssa.

https://www.ainutlaatuinensaaristomeri.fi/

John Nurmisen Säätiö

John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville.

https://johnnurmisensaatio.fi/

Natur och Miljö

Natur och Miljö är en ideell, partipolitiskt obunden miljöorganisation som arbetar på svenska i Finland. Vi för våra medlemmars talan och vår drivkraft är kärleken till naturen.

https://naturochmiljo.fi/hem/

Pidä Saaristo Siistinä ry

Pidä Saaristo Siistinä ry on kaikkien veneilijöiden ja vesilläliikkujien valtakunnallinen ympäristöjärjestö. Yhdistys on toiminut puhtaamman saaristo- ja järviluonnon puolesta jo vuodesta 1969. PSS ry:n toiminta-alueet ovat Saaristomeri, Saimaa, Päijänne, Pohjanlahti, Pirkanmaa ja Itäinen Suomenlahti.

https://www.pidasaaristosiistina.fi/

Skärgårdshavets biosfärområdet - Saaristomeren biosfäärialue

Biosfärområdets uppdrag är att stödja, bevara och utveckla områdets natur, kultur och entreprenörskap på en hållbar grund.

http://biosfar.fi/